Boris Kovačev/Cropix
IZAZVAO ZANIMANJE

Škvorc na probi u Celticu, Varaždinci bez impresija: 'Očekujemo milijunski iznos!'

Sretni smo zbog interesa velikog Celtica, no u ovom trenutku u obzir dolazi samo nemoralna ponuda. Točnije, ponudu od sedam znamenaka! - rekao je Samir Toplak
Piše: Nenad KovačićObjavljeno: 21. prosinac 2010. 15:14

Dino Škvorc u velikom Celticu! Dvadesetogodišnji stoper Varaždina, koji je još prije godinu dana bio samo junior koji se nameće, od jučer trenira s momčadi slavnoga kluba iz Glasgowa, prvaka Europe 1967. godine, čak 42 puta prvaka Škotske, još 34 puta pobjednika škotskoga kupa. Škvorc će čitav ovaj tjedan provesti s “Bhoysima” i pokušati zadovoljiti ukus sjevernoirskog stručnjaka na klupi Celtica, Neila Lennona.

Iznenadni poziv u Glasgow zapravo je iznenađenje samo za one koji površno prate zbivanja u varaždinskom prvoligašu. Upućeniji znaju da je Škvorc već duže u epicentru interesa brojnih europskih velikana.

- Udinese i Chievo s Apeninskog poluotoka, odnosno trenutačno najbolji klub Rusije Zenit intenzivno prate Škvorca čitavu jesen - otkrio je sportski direktor i trener Krojača Samir Toplak, a poznati osječki menadžer Alen Petrović dodao je i dva bundesligaša - Nürnberg i Eintracht. Nisu jedini.

- Dino Škvorc je naš ključni igrač obrane, važna karika koja svojom mirnoćom i standardnošću forme donosi stabilnost čitavom zadnjem redu. Sretni smo zbog interesa velikog Celtica, no u ovom trenutku u obzir dolazi samo nemoralna ponuda - prokomentirao je Škvorcov odlazak u Glasgow Samir Toplak, pa otkrio što to smatra nemoralnim.

- Ponudu od sedam znamenaka! U eurima, dakako. Dino Škvorc nam je prevažan igrač da bismo pristali na manje.

Linker
24. svibanj 2024 10:50