Reuters / John Sibley Livepic
SADA SE ZNA

SLAVEN BILIĆ ODBIO JE ZVIJEZDE PSG-A I BAYERNA West Hamov suvlasnik nezadovoljnim navijačima otkrio pravu istinu posljednjeg dana prijelaznog roka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2017. 18:26

West Hamov suvlasnik David Sullivan izdao je izvanredno priopćenje nakon završetka ljetnog prijelaznog roka.

Navijači 'Čekićara' bili su vrlo uzrujani nakon nedstatka klupske aktivnosti u posljednjim trenucima prijelaznog roka, a nezadovoljstvo im je nagomilano i od ranije zbog tri uvodna poraza u premierligaškoj sezoni. Tim povodom Sullivan se odlučio objasniti kako stvari zapravo stoje.

Sullivan je sada otkrio koje je igrače sve menadžer West Hama Slaven Bilić mogao imati na raspolaganju da je želio.

"Prije prijelaznog roka dobili smo menadžerov popis želja i uspjeli smo dovesti četiri igrača s vrha popisa. Nije tajna da smo ponudili rekordnu svotu za Williama Carvalha iz Sporting Lisabona, ali nažalost ona je odbijena prije nekoliko tjedana. Posljednjeg dana prijelaznog roka Sporting se javio da bi prihvatio prvotnu ponudu, ali nažalost je već bilo prekasno i nije bilo vremena za liječnički. Nismo bili spremni kao klub da platimo golem iznos novca bez da prođe adekvate preglede", objasnio je Sullivan.

Ali nije Carvalho bio jedini koji je bio korak od West Hama. Bili su to i reprezentativci Poljske, odnosno Portugala.

"Grzegorz Krychowiak i Renato Sanches su obojica ponuđeni menadžeru prije transfera drugdje. Ali Slaven nam je rekao da je zadovoljan momčadi kojom ima. Kao uprava mi stojimo iza Slavena i vjerujemo da ima igrače da preokrene stvari nakon razočaravajućeg starta u sezonu", zaključio je West Hamov suvlasnik.

Poljak Krychowiak (27) na kraju je iz PSG-a završio na posudbi u WBA-u, dok je Portugalac Sanches (20) iz Bayerna otišao na posudbu u Swansea.

Linker
04. svibanj 2024 11:42