Ilustracija
 Robert Fajt / CROPIX
SULUDI ČIN U SUSJEDSTVU

STVARI SU ZAISTA OTIŠLE KVRAGU U nogometne suce u Vojvodini usred utakmice upereni su pištolji: 'Ako pobijedite, nećete živi izaći sa stadiona!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2016. 20:45

Neverojatni incident dogodio se na poluvremenu utakmice Vojvođanske lige jug između Hajduka i Sremca u Čurugu. Sudačkoj se trojki, naime, prijetilo pištoljima!

Kako prenosi Sportski žurnal, suci i gosti iz Vojke preživjeli su torturu u Čurugu, što je u zapisnik unio delegat Vladan Aleksić.

"Sudačka trojka je dobro vodila tešku utakmicu. Na poluvremenu, došlo je do incidenta. Do sudačke svlačionice s vanjske strane, došle su osobe od kojih je jedan izvadio pištolj i kuckao u prozor, a drugom rukom pokazivao na njega. Nismo vidjeli identitet, s obzirom da je prozor zatamnjen", navodi se u izvještaju Aleksića.

Pored toga, predstavnik Sremca Živko Ćurčin požalio se da je dobio udarac u prsa od igrača domaće momčadi Miloša Radanovića.

"Čim sam došao na stadion pričekalo me nekoliko kratko ošišanih momaka, koji su mi rekli da ako pobijedimo neću živ izaći sa stadiona. Na poluvremenu, u ulazu u zgradu, udario me Radanović i prijetio mojoj obitelji", rekao je Ćurčin.

Ćurčin je istaknuo da su trojica osumnjičenih privedena istražnom sucu zbog prijetnji oružjem.

"Nepoznata osoba je prišla prozoru prostorije sa sucima, nakon čega je prema njima uperio pištolj. Dvoboj se nije nastavio gotovo 25 minuta, suci nisu željeli izaći na teren dok ne dođe interventna postrojba iz Novog Sada", zaključio je Ćurčin.

Utakmica između Hajduk i Sremca, inače, završena je rezultatom 2:2. No kao da je to važno...

Linker
18. svibanj 2024 11:04