REUTERS/Darren Staples / REUTERS
VELIKO POJAČANJE

SVE SE SPREMA ZA ODLAZAK POGBE Juventus nakon Higuaina u Torino dovodi još jednog kapitalca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2016. 10:40

Iako je većina svjetskih medija prošlog tjedna pisalo kako je transfer Pogbe u Manchester United za 120 milijuna eura samo pitanje trenutka, izgleda kako još uvijek sve nije gotovo.

Najveći transfer u povijesti nogometa samo što se nije dogodio, ali valja pričekati. U prilog ovakvom scenariju ide i činjenica kako je Juventus, koji nije pretjerano poznat kao klub koji se razbacuje novcem, nedavno iskeširao 94,4 milijuna eura za Gonzala Higuaina.

Torinezi nisu stali na tome već kako prenosi Football Italia na korak su do dovođenja još jednog pojačanja, a riječ je o belgijskoj zvijezdi i igraču Zenita Axelu Witselu. Za njega su u Torinu spremni iskeširati oko 24 milijuna eura, a on bi trebal biti kakva takva zamjena za Paula Pogbu.

Da je belgijski veznjak na odlasku iz Rusije, potvrdio je i trener Zenita, Mircea Lucescu, koji je priznao da su za Witsela dobili tri ozbiljne ponude iz Serie A i Premiershipa. Ti klubovi su navodno Inter i Everton, ali Talijani pišu kako je Juve najbliži transferu.

Linker
05. svibanj 2024 05:02