REUTERS/Ints Kalnins
LOŠA VIJEST GLASNO JE ODJEKNULA

TALIJANSKI MEDIJI 'VRIŠTE' O OZLJEDI MARKA PJACE, U JUVENTUSU STRAHUJU 'Molim vas, recite mi da to nije istina...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2017. 11:04

Vijest o ozljedi Marka Pjace u prijateljskoj utakmici protiv Estonije prenijeli su svi ugledni svjetski sportski mediji, a poseban su prostor tom događaju, dakako, posvetili u Italiji.

Gazzetta dello Sport tako vijest o ozljedi Marka Pjace donosi na svojoj naslovnici.

"Pjaca je bio primoran napustiti travnjak u 65. minuti na nosilima. Loše vijesti za Juventus uoči nedjeljne utakmice protiv Napolija na San Paolu", piše Gazzetta u tekstu koji započinje rečenicom: 'Hrvatska je opet bila fatalna. Nakon ozljede fibule u listopadu prošle godine Marko Pjaca se opet ozlijedio na reprezentativnom okupljanju'.

Corriere dello Sport je također vijest o Pjacinoj ozljedi objavio na svojoj naslovnici. Pišu da bi ozljeda mogla biti ozbiljnije prirode i da mu predstoji dulja stanka.


PJACA KO CON LA CROAZIA- INFORTUNIO E LACRIME...

Tuttosport pak piše o 'Pjacinom nokautu' na okupljanju s Hrvatskom i donosi neke od paničnih reakcija navijača Juventusa:

"Molim vas, recite mi da to nije istina".

"Možemo se samo nadati da nije ništa ozbiljno".

"Sve ovo samo zbog prijateljske utakmice".

Podsjećamo, Pjaci je u 58. minuti susreta propalo koljeno, a točna težina njegove ozljede trebala bi biti poznata danas nakon magnetske rezonance. Zbog ranije spomenute ozljede fibule pauzirao je tri mjeseca.

Linker
28. travanj 2024 15:10