NORBERT SCANELLA/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
KRADU POSAO RIVALU

Bjelica dovodi jedan od najvećih promašaja u povijesti?! Koštao je 80 milijuna, navijači ga ismijavali

Na njega su oko bacili drugi klubovi, pogotovo turski, među kojima je i onaj Nenada Bjelice
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2023. 17:37

Prije mjesec i pol dana srušen je rekord. Dolaskom iz West Hama za 116,6 milijuna eura, Declan Rice postao je najveći transfer Arsenala u povijesti. Međutim, prije negoli je engleski veznjak stigao na Emirates, taj je rekord držao Nicolas Pépé, kojega su Topnici u ljeto 2019. kupili od Lillea za 80 milijuna eura.

image
MATTHIEU MIRVILLE/DPPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Međutim, reprezentativac Obale Bjelokosti kristalizirao se u promašaj londonskog kluba. Iako je skupio 112 nastupa, uz 27 pogodaka i 21 asistenciju, navijači nisu bili zadovoljni njegovim igrama, često su ga ismijavali zbog promašaja, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Nici.

Ugovor s Arsenalom istječe mu u lipnju iduće godine, a s obzirom na to kako je mala vjerojatnost da će produžiti suradnju s Englezima, na njega su oko bacili drugi klubovi, pogotovo turski, među kojima je i onaj Nenada Bjelice.

Naime, prema pisanju Foot Mercata, Trabzonspor želi u svoje redove dovesti ofenzivca Arsenala i s njim potpisati jednogodišnji ugovor. Pépé je već sve imao dogovoreno s Beşiktaşom, čak je i prošao liječnički pregled, ali posao je blokiran u zadnji čas, s obzirom na to da se klubovi nisu do kraja dogovorili.

Kako pišu strani mediji, Bjelica i njegov klub se žele umiješati u posao i dovesti Pépéa.

Linker
17. svibanj 2024 03:30