Fran Tudor (lijevo)

 NEWSPIX/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NEREALIZIRANI TRANSFERI

Dinamu propada posao koji je podignuo buru u Hrvatskoj? Evo zašto je bivši igrač Hajduka sve dalje od Maksimira

Ranije je Dinamu otpala varijanta i dovođenja BiH reprezentativca Jusufa Gazibegovića iz Sturma
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. veljača 2024. 13:30

U Rakowu igraju čak četvorica Hrvata, osim kapetana Zorana Arsenića u klubu koji je lani bio prvak Poljske duže je vrijeme Fran Tudor, a od ove sezonu su i Matej Rodin i Ante Crnac.

Za Tudora je zainteresiran zagrebački Dinamo, ima li šanse da se taj transfer realizira do 15. veljače kad je kraj prijelaznog roka u HNL-u?

- Popričao sam kratko s Tudorom, ali ne mogu govoriti puno o tome - kazao nam je kapetan Zoran Arsenić za desnog bočnog i najboljeg obrambenog igrača Ekstraklase u 2023. godini te istaknuo:

- Koliko znam, Rakow traži za njega najmanje 2-2,5 milijuna eura kako bi uopće razmišljali o transferu. Ima li Dinamo taj novac ili nema nije mi poznato. Cifra koju sam naveo čini mi se minimalnom koju bi naš klub htio, ako ne i više. Fran je imao neke ponude ranije koje je odbio.

Ranije je Dinamu otpala varijanta i dovođenja BiH reprezentativca Jusufa Gazibegovića iz Sturma. On je imao izlaznu klauzulu na 1,75 milijuna eura, ali samo do 15. siječnja. Kad su se Modri nedavno javili, Austrijanci su kazali da traže koliko su platili Rapidu za Roberta Ljubičića. Dakle, tri milijuna eura, a to Dinamo nije spreman dati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 13:30