Fran Tudor je na pragu prelaska u Dinamo

 Newspix/zuma Press/profimedia
KUHA SE TRANSFER

Imamo potvrdu: Bivši igrač Hajduka pregovara s Dinamom, čeka se odgovor kluba

Svoju je karijeru počeo u Dinamu u mlađim kategorijama, a dubok trag ostavio je u Hajduku
Piše: Slaven KneževićObjavljeno: 02. veljača 2024. 16:15

Bivši igrač Hajduka Fran Tudor mogao bi karijeru nastaviti u Dinamu. Kako doznajemo iz dobro upućenih izvora, Dinamo je za Tudora interes pokazao još prije sedam dana, no u međuvremenu je sve stalo jer su Modri sve dogovorili s Koffijem Kouaom.

Ipak, Koffi nije prošao liječnički pregled i Modri su se odmah okrenuli Tudoru. Pregovori s poljskim Rakowom su već u tijeku, a Dinamo je poslao i svoju ponudu Poljacima, no odgovor još nije poznat.

Fran, čije je cijena trenutno tri i pol milijuna eura, je Dinamovo dijete. Svoju je karijeru počeo u Dinamu u mlađim kategorijama odakle je prešao u NK Zagreb. Iz Zagreba je otišao u Panathinaikos, a onda u Hajduk u kojem je ostavio dubok trag.

Tudor je za Hajduk odigrao 139 utakmica i zabio 18 golova, te upisao 17 asistencija prije no što je 2020. godine otišao u Rakow gdje je pokazao puni potencijal. U 167 utakmica je zabio 12 golova i upisao 34 asistencije, a ubrzo nakon dolaska u klub je postao nezamjenjiv kotačić u momčadi.

Za Dinamo bi mogao biti veliko pojačanje, a navodno ostaje samo dogovor između klubova da Fran, koji je s Rakowom na pripremama, postane i službeno Modri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 07:12