Dominik Livaković na izlaznim vratima Fenerbahçea

 IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
NA IZLAZNIM VRATIMA

Livaković želi otići, Fenerbahçe odredio cijenu i šokirao njegovog menadžera

Hrvatski reprezentativac je, prema pisanju turskih medija, odlučan u želji da napusti Istanbul
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2024. 10:51

"Jedinica" hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Livaković, navodno razmišlja o odlasku iz Fenerbahçea nakon samo godinu dana provedenih u Turskoj.

Livaković je navodno odlučan u želji da napusti Istanbul zbog navijačkih nereda nakon utakmice u Trabzonu, u kojima je i sam izvukao deblji kraj.

Prije nekoliko dana u kontekstu njegovog dovođenja spominjao se Olympiacos, klubovi iz Saudijske Arabije već dulje vrijeme ciljaju vratara Vatrenih, službenih ponuda navodno još nema, a koji god klub da ga pokuša dovesti, morat će posegnuti duboko u džep.

image
HAKAN BURAK ALTUNOZ Anadolu Via Afp

Kako piše turski Fotospor, Livakovićev menadžer rekao je klupskoj Upravi da postavi cijenu za njegov izlazni transfer, a šokirao ga je odgovor - 10 milijuna eura. Livakovićev menadžer potom je podsjetio da su ga doveli iz Dinama po znatno manjoj cijeni (6,65 mil. eura prema Transfermarktu), no čovjek koji se bavi transfer politikom Fenerbahçea, Selahattin Baki, bio je ustrajan.

- Nije isto kupovati igrače Dinama i Fenerbahçea. Ovo je naša cijena.

Livakovićeva budućnost tako je neizvjesna što nije nikako dobro s obzirom na to da za nešto više od mjesec dana kreće Euro u Njemačkoj, gdje ga izbornik Dalić mora imati na najvećoj mogućoj razini.

Linker
02. svibanj 2024 10:52