DRAGAN MATIC/CROPIX Cropix
IDUĆA DESTINACIJA

Luka Modrić u Dinamu? Fanovi jasno rekli što misle o novom klubu legendarnog hrvatskog kapetana

38-godišnji hrvatski reprezentativac ove je sezone pao u nemilost trenera Carla Ancelottija
Piše: Vito TomasObjavljeno: 17. veljača 2024. 10:29

Luka Modrić po svemu sudeći igra posljednju sezonu u dresu Real Madrida. Vijest je to koju već duže vrijeme nagovještavaju brojni stručnjaci za transfere, no i mnogi španjolski mediji. 38-godišnji hrvatski reprezentativac ove je sezone pao u nemilost trenera Carla Ancelottija, prednost dobivaju mladi igrači u naponu snage, stoga ovakav ishod ne začuđuje. S obzirom na to da Modriću u lipnju ističe ugovor, sve intenzivnije se priča i o novoj potencijalnoj destinaciji na ljeto.

Time se pozabavio i Transfermarkt, koji je na društvenim mrežama postavio pitanje o Modrićevoj budućnosti. Naime, upitali su fanove da izaberu Modrićev sljedeći klub. Ponuđeni odgovori su Dinamo Zagreb, Inter Miami, Al Nassr, ali i opcija da završi karijeru. Fanovi u komentarima najviše zagovaraju njegov povratak u Maksimir.

Modrić u dresu Kraljeva igra svoju 12. sezonu, a u tom periodu upisao je 515 nastupa, 38 pogodaka i 83 asistencije. Osim u Madridu, igrao je i za Tottenham, Dinamo, Zrinjski i zaprešićki Inter. U dresu hrvatske reprezentacije zaigrao je 172 puta i pritom osvojio srebrenu i brončanu medalju na svjetskim prvenstvima.

Linker
22. travanj 2024 00:34