Ryan Kent 

 SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA Seskimphoto/seskimphoto/profimedia
MODRI OPET U IGRI?

Novi veliki preokret: Odbio je Dinamo, a sada mu je propao još veći transfer u Ligu petice!

Najnovije infomacije iz Italije sugeriraju da je posao u Lazio propao
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 01. veljača 2024. 19:48

Transfer Ryana Kenta u Lazio je propao. Ranije smo pisali kako je Englez dogovorio prelazak u talijansku momčad, ali najnovije informacije iz Italije sugeriraju da su se pojavili potencijalni problemi s tim poslom.

Talijanski insajder Alfredo Pedulla izvijestio je kako je Kentov agent već stigao u Tursku, ali da je sada posao i službeno propao. Pedulla navodi kako su postojali "ozbiljni problemi s dugovanjima s Fenerbahçeom".

Kentov nije finalizirao detalje nagodbe s Lazijom, a još veći problem nastao je između samog igrača i Fenerbahçea. Čini se da turski klub Kentu još uvijek duguje nepodmirena plaćanja, te stoga agent ne želi dovršiti transfer dok igrač ne bude plaćen.

Rok za dovršetak transfera u Italiji je istekao, pa je tako Kentu propao transfer. Navodno je u igri za njegov potpis još uvijek Hull City, a sve će ovisiti o tome može li se Kent dogovoriti s turskim klubom o isplati preostalih dugova.

Dinamo će sada potencijalno imati šansu za dovođenje Engleza. Zimski prijelazni rok u ostalim ligama petice završava večeras u ponoć, pa će tako hrvatski prvak biti jedno od atraktivnijih preostalih destinacija za lijevo krilo Fenerbahçea u slučaju da ne ostvari transfer.

Kent je trebao otići na prvobitnu posudbu vrijednu 500 tisuća eura, dok je u ugovoru trebala postojati i opcija otkupa za pet milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 03:56