Kylian Mbappe

 MARCO BERTORELLO Afp
NA RADARU VELIKANA

U Realu imaju spreman plan B u slučaju da ne uspiju dovesti Mbappea. Njegova cijena? ‘Samo‘ 110 milijuna eura

Navodno je ‘Kraljevski klub‘ ozbiljno zagrizao za skupocjenog njemačkog reprezentativca
Piše: SNObjavljeno: 10. studeni 2023. 07:43

Budućnost Kyliana Mbappea tema je o kojoj se itekako često pisalo. Hoće li brzonogi Francuz ostati u PSG-u i potpisati produljenje ugovora ili će, prema brojnim najavama, sljedećeg ljeta pojačati Real Madrid čiju je ponudu navodno već prihvatio, pa ju odbio u posljednji trenutak? Priča je to koja se provlači dulje vremena, ali dosad se nije realizirala.

Prema navodima novinara Bilda Tobija Altschäffla u Realu imaju spremnu B opciju ako se izjalovi plan s Mbappeom. Naime, navodno je ‘Kraljevski klub‘ ozbiljno zagrizao za Jamala Musialu, 20-godišnjeg njemačkog reprezentativca i člana Bayerna.

image

Jamal Musiala

JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN Afp

Ali Musiala je pod ugovorom s Bayernom do ljeta 2026. godine i tržišna mu vrijednost iznosi 110 milijuna eura prema Transfermarktu, pa će za njega u Realu morati izdvojiti ogroman iznos, dok Mbappea mogu dovesti bez odštete, dakako, ukoliko on u međuvremenu ne potpiše novi ugovor s pariškim velikanom.

Musiala je ove sezone za Bayern upisao 13 nastupa u kojima je upisao 4 gola i 3 asistencije. Interes za njegovim dovođenjem je pokazao i aktualni europski prvak Manchester City, pa će Real imati ozbiljnu konkurenciju.

Linker
17. svibanj 2024 06:11