Thorsten Fink
 Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX
'NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO'

TRENER BEČKE AUSTRIJE SVJESTAN DA GA JE FORTUNA POMAZILA U GRADSKOM VRTU 'Presudio je promašeni penal! Iskreno, da je zabio mi se ne bi vratili'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 18. kolovoz 2017. 10:24

Uvijek je tako. Pobjednici slave, njima slava pripada. Poslije sinoćnje utakmice to je momčad iz Beča. Austria je izborila vrijednu pobjedu koja joj je širom otvorila vrata nastavku natjecanja kroz skupinu Europske lige. Osječani su žalili, a imali su i zašto.

Da su poveli s 2:0, a imali su za to prigodu u 19. minuti kada je njihov kapetan Borna Barišić namjestio loptu na bijelu točku i izvodio kazneni udarac, tko zna u kojem bi smjeru otišla igra i cijela utakmica. A umjesto pada u ponor na rubu kojeg je već bila, Austria se uzvisila sve do potpunog rezultatskog preokreta, i do pobjede.


All Goals & highlights HD Osijek (Cro) 1... by livgol

"Odlično smo odigrali ovu utakmicu. Presudan je bio trenutak kada domaćin nije iskoristio jedanaesterac. Iskreno, mislim da bismo se teško vratili da smo gubili s 2:0. Kada se već dogodilo tako kako se dogodilo, onda smo uspjeli doći do onoga što smo željeli, do posjeda lopte. Uglavnom, zadovoljan sam iako gol koji smo primili ne smije nam se dogoditi", izjavio je trener Austrije Thorsten Fink.

"Ipak naši su stoperi prvi put igrali zajedno i ne osjete se dovoljno. Govorio sam da smo jaki u prekidima i drago mi je da smo iz jednog uspjeli postići pogodak. Sretni smo i zadovoljni, zasluženo smo pobijedili, ali ništa još nije gotovo. Znam da će Osijek u uzvratu tražiti pobjedu, ali mi se sigurno nećemo braniti i čuvati ovo do čega smo došli u prvoj utakmici", rekao je Fink.

Linker
03. svibanj 2024 13:59