REUTERS/Ina Fassbender / REUTERS
SPAJA KRAJ S KRAJEM

TUŽNA PRIČA JEDNOG OD NAJVEĆIH SVJETSKIH TALENATA Imao brdo love, a onda u dvije godine sve spiskao na jahte, automobile i 'prijatelje'...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2016. 00:14

Napadač Las Palmasa Kevin Prince Boateng (29) bio je jedan od najvećih svjetskih talenata koji je oduševljavao igrama u dresu Milana. Međutim, nakon što je krenuo strelovito uslijedio je i strmoglavi pad koji je prije godinu i pol dosegnuo vrhunac nakon što je Schalke jednostavno izbacio iz momčadi.

Nakon kratkog i neuspješnog pokušaja u Milanu, Boateng je stigao u Las Palmas i tamo mu ide jako dobro. Zabio je pet golova, najbolji je igrač momčadi, a ponašanje mu je vrlo uzorno. U velikom intervjuu koji je dao Marci ganski je igrač ispričao što mu se to događalo dugi niz godina.

- U dvije godine potrošio sam sav novac koji sam imao, na provode, jahte, automobile, na prijatelje koji su bili oko mene, a ustvari mi nisu bili prijatelji. Jednostavno sam ‘pukao’ pod pritiskom slave i golemog novca koji sam imao. Bilo je to previše za nekoga tko je odrastao jako siromašan. Sada opet uživam u nogometu, Primera je najbolja liga na svijetu. Poštujem svakog suigrača, što prije nije bio slučaj i sve ću napraviti za uspjeh momčadi.

Linker
05. svibanj 2024 23:08