Marco Reus
 Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
VELIK POSAO NA POMOLU

U ARSENALU SE PRIPREMAJU ZA NAJCRNIJI SCENARIJ Na Emirates stiže njemačka 'mašina', ali Wengeru za oko zapeo i nesuđeni hrvatski reprezentativac

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2016. 15:55

U Arsenalu svim silama žele zadržati prve zvijezde kluba, Čileanca Alexisa Sancheza i Nijemaca Mesuta Özila, ali spomenuti dvojac još uvijek nije produžio vjernost Topnicima. Iako su im na Emiratesu ponudili nove i nešto izdašnije ugovore, glavni problem u čitavoj priči predstavlja plaća, jer, naime Sanchez i Özil traže minimalno 200 tisuća funti tjedno.

Čileanac će dobro razmisliti o ostanku u Londonu obzirom kako mediji na Otoku spominju ponudu iz Kine gdje su mu spremni ponuditi čak 400 tisuća funti tjedno. S druge strane Özil razmatra mogućnost povratka u Real Madrid. Wenger sasvim sigurno neće dugo čekati da bi se posao završio već bi pokušao što prije prodati nezadovoljni dvojac za određenu cifru. Francuz razmišlja u smjeru - bolje prodati nego da za 18 mjesci napuste Emirates kao slobodni igrači.

Francuski strateg na klupi Topnika opasno je zagrizao za nogometaša Borussije iz Dortmunda, Marca Reusa u kojem vidi idealnu zamjenu za Özila. Nije to nova priča, jer, odavno se Reus spominje u kontekstu dolaska na Emirates, ali ovog puta to bi se zaista moglo i dogoditi.

Drugi na Wengerovom radaru je mladi reprezentativac SAD-a i nesuđeni reprezentativac Hrvatske, Christian Pulisic koji također nosi dres Borussije Dortmund. Izrazito talentirani nogometaš kojem svi predviđaju blistavu budućnost bio je na meti HNS-a, ali se wunderkind u konalnici ipak odlučio za SAD, a sada bi svoju klupsku karijeru mogao nastaviti na Otoku. Kako god bilo valja vidjeti kako će se čitava situacija razviti, ali ako je za vjerovati medijima u Engleskoj Wenger neće odustati od plana da na Emirates dovede pakelni dvojac Borussije Dortmund.

Linker
13. svibanj 2024 09:26