Boris Kovacev / CROPIX
SVE SU NAS RAZLJUTILI

VATRENI STOPER I DALJE VAN SEBE 'Razljutilo me tih 50-ak kretena! Oni zaslužuju zatvor!'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. lipanj 2016. 17:07

Još uvijek se ne stišavaju reakcije na temu jučerašnjih nereda u kojima je sudjelovala malena šačica razbojnika koja je još jednom bacila mrlju na sve ono dobro što su Vatreni pokazali u Francuskoj. Iako su vodili čak 2:0, u završnici su naši nogometaši malo ispali iz ritma, a umjesto da im pomognu, ti divljaci su im zagorčali život do kraja.

Nakon utakmice neutješni su bili svi reprezentativci, a jedan od najrazočaranijih bio je i Domagoj Vida.

- Razočaran sam. Teško je pričati o utakmici u kojoj smo sve imali na pladnju. Tužan sam, prosuli smo bodove koje smo zaslužili. Jedanaesterac? Gurkali smo se i lopta me pogodila u ruku. Baš sam pehist, imao sam sjajnu šansu. Nismo se Ćorluka i ja dogovorili kako zapečatiti Čehe, a onda s druge strane dođe nespretni penal. Incident? Više sam ljut na sebe, zbog toga jer sam potrošio vrijeme i koncentraciju na nebitne ljude. Ovo je zadnji put da idem ispred tribine smirivati takve likove. Hvala ostalim navijačima na velikoj podršci. Žao mi je i njih, jer podbacili smo 15 minuta i izgubili već dobivene bodove.

- Razljutilo me tih 50-ak kretena koji zaslužuju zatvor, a ne dolazak na tribine utakmica. Srećom, osigurali smo osminu finala, ali sve što smo uradili na terenu umalo smo izgubili. Jako sam ljutit - govorio je nakon utakmice Gordon Schildenfeld.

Linker
17. svibanj 2024 04:51