youtube
PONOVNO NAJBOLJI

VIDEO: AKO POSTOJI KLJUČ KOJI OTVARA SVA VRATA ONDA JE ON U VLASNIŠTVU LUKE MODRIĆA Pogledajte bizarnu nagradu koju su Japanci uručili Hrvatu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2016. 13:57

Momčad Real Madrida plasirala se u finale Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu nakon što je u polufinalnoj utakmici pobijedio meksičku Americu 2:0 golovima Karima Benzeme i Cristiana Ronalda.

Jedan od najboljih na terenu standardno je bio i naš Luka Modrić koji je i službeno bio proglašen najboljim igračem susreta, a u Yokohami mu je uručena pomalo i bizarna nagrada. Naime, Luka je na dar dobio ogroman zlatni ključ.

Nakon uručenja nagrade Luka se kratko osvrnuo na samu utakmicu, ali i na video-tehnologiju kojom i nije pretjerano oduševljen.

- Nismo dobro ušli u utakmicu, prvih 25 minuta bili smo spori, dijelom i zbog problema prilagodbe vremenskoj razlici. Kad smo pojačali ritam onda smo stvorili šanse, postigli dva pogotka i što je najvažnije osigurali finale. Što se tiče primjene video tehnologije u spornim situacijama, iskreno rečeno, ne sviđa mi se. Dosta je konfuzije, to mi nije nogomet… - kaže hrvatski veznjak.

Linker
07. svibanj 2024 16:54