Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
GRADSKI OGLED

VIDEO: DINAMO PREOKRETOM DO POBJEDE Pogledajte kako je Lokomotiva šokirala Modre, a Hodžić zabio čak dva penala

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. travanj 2017. 16:02

LOKOMOTIVA - DINAMO 1:2 (Grezda 4'; Hodžić 29'-11m, 67-11m)

Stadion NK Zagreb. Gledatelja:

Lokomotiva(4-2-3-1): Šemper - Karačić, Kolinger, Rrahmani, Rožman - Capan, Karimi - Grezda, Majer, Cekici - Mihaljević.
Trener: Mario Tokić.

Dinamo(4-2-3-1): Livaković - Stojanović, Lešković, Schildenfeld, Sosa - Antolić, Moro - Soudani, Sammir, Guilherme - Hodžić.
Trener: Ivajlo Petev.

Sudac: Tihomir Pejin(Donji Miholjac) 5 Pomoćnici: Pataki, Zobenica Četvrti sudac: Bel Delegat: Balen.

-----------------------------------------------------------------

Dinamo je prema predviđanjima, ali nakon velike i neočekivane muke pobijedio Lokose, odradio utakmicu između dva derbija, onog na Rujevici i onog koji slijedi, na Maksimiru s Hajdukom. Modri nisu briljirali, ali uzeli su tri boda, nisu kiksali, a to je jučer ipak bio najvažniji zadatak. Ipak, trener Petev se mora zamisliti zbog jako lošeg izdanja Modrih, naročito u prvih pola sata, kad su Lokosi dominirali i samo zahvaljujući dekoncentraciji nisu postigli više od jednog pogotka, u nekim čistim situacijama nedostajalo je samo ono posljednje odigravanja, završni pas.

Dečki Marija Tokića su u prvom dijelu bili razigrani, rastrčani, raspoloženi, dok u Modri djelovali nekako usporeno, nudili su samo 'kamilicu'. Osim toga, opet su igrali s previše dodira i kompliciranja, lopta je putovala sporo, pa su se Lokosi bez problema nosili s takvim Dinamom. Osim pogotka iz jedanaesterca, Modri su u prvih 45 minuta stvorili samo još jednu pravu priliku, Hodžić je iz blizine promašio. Soudani je također bio u jednoj polu-prilici i to je bilo to... Definitivno premalo za momčad koja ima šampionske ambicije. Ovaj Dinamo kojeg smo vidjeli jučer teško će uloviiti Rijeku.

Opet je Modrima nedostajala tečna igra, opet je bilo previše nedorečenosti u akcijama, premalo maštovitosti, ali i agresivnosti. Dva ponajbolja igrača Modrih, Soudani i Sammir jučer su bila daleko od prave igre, a kad je tako, Modri djeluju slabašno i rastrgano. Iako ni Hajduk ne djeluje dobro, ako će u subotnjem derbiju momčad Ivajla Peteva nuditi igru iz Kranjčevićeve, očekuje nas zanimljiv i neizvjestan derbi...

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
09. svibanj 2024 10:43