REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS
SERIE A

VIDEO: DRAMATIČNI PREOKRETI NA TALIJANSKIM TERENIMA Mandžo asistirao u pobjedi Juvea, Kaliniću crveni u nadoknadi nakon spornog penala, Juriću remi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2017. 20:18

U terminu od 15 sati odigrano je sedam utakmica 32. kola Serie A. Juventus je kod Pescare slavio 2:0, a oba je gola zabio Gonzalo Higuain.

Prvi u 23., a drugi u 43. minuti na asistenciju Marija Mandžukića koji je odigrao cijeli susret. Loša vijest za Juve je ta što Dybala morao izaći u 54. minuti zbog ozljede gležnja.

Nije to izgledalo nimalo banalno i Dybala bi mogao biti upitan za uzvrat protiv Barcelone u Ligi prvaka.

Fiorentina je na svom stadionu Artemio Franchi izgubila od Empolija 2:1. Gosti su poveli u 37. minuti kada je zabio El Kaddouri, a domaćini izjednačili u 64. preko Tella. U sudačkoj nadoknadi sudac Mazzeloni svirao je penal za goste iako je izgledalo kako nije bilo prekršaja. Žalili su domaćini, no sudac nije mijenjao odluku. Pasqual je pogodio s bijele točke za pobjedu Empolija. Nikola Kalinić igrao je cijelu utakmicu, no u petoj minuti nadoknade je zbog žestokog raspravljanja sa sucem dobio crveni karton. Badelj i Milić nisu ulazili s klupe.

Ivan Jurić je svoju prvu utakmicu po povratku na klupu Genoe završio remijem. Genoa je kod kuće odigrala 2:2 protiv Lazija. Gosti su zabili u sudačkoj nadoknadi za bod.

Roma je kod kuće odigrala 1:1 protiv Atalante. Cagliarii je pred svojim navijačima 'razbio' Chievo 4:0. Torino i Crotone odigrali su 1:1, a na utakmici Palerma i Bologne nije bilo golova (Posavec je ostao na klupi, a Petković igrao do 77. minute).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
06. svibanj 2024 14:23