Screenshot: Youtube
TEŽAK UDARAC ZA GAUČOSE

VIDEO: MESSI BRUTALNO ISKREN NAKON VELIKOG ŠOKA 'Moramo promijeniti usr*nu situaciju u kojoj se nalazimo...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2016. 12:36

Argentinci to jednostavno nisu očekivali. Poraz od velikog rivala 3:0 u kvalifikacijama za SP 2018. godine za njih je jako težak udarac nakon kojeg su pali tek na šesto mjesto ljestvice južnoameričkih kvalifikacija sa 16 bodova osvojenih u 11 utakmica.

A nije da im manjka zvijezda i uglednih imena. Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Angel Di Maria, Sergio Agüero samo su neka od njih.

"Ova momča ima jako dobre igrače, ali kada vam glava nije na pravom mjestu vaše noge ne reagiraju. Ali moramo razmišljati pozitivno i promijeniti ovu usranu situaciju u kojoj se nalazimo. Moramo ponovno ojačati", objasnio je Messi.

"Doživjeli smo udarac koji nismo očekivali, ali sada je vrijeme da reagiramo i nemamo pravo na pogrešku", dodala je Barcelonina zvijezda.

Argentinski izbornik Edgardo Bauza nije skrivao razočaranje.

"Ovo je najgori poraz u mojoj karijeri. Utakmica je završila nakon njihovog drugog gola poslije kojeg su bili jako opasni. Mi smo relativno dobro kontrolirali loptu, ali smo previše griješili", objasnio je Bauza.

Brazilski izbornik Tite je s druge strane objasnio recept za pobjedu.

"Rezultat je iznad očekivanja, ali sve je bilo lakše nakon prvog gola. Messiju smo smanjili prostor i to je bilo najvažnije", zaključio je Tite.

Linker
16. svibanj 2024 13:00