youtube
JEDAN ČOVJEK NIJE MOMČAD

VIDEO: MOŽDA NIJE S OVOG PLANETA, ALI NE MOŽE SVE SAM Još jedna čudesna utakmica Messija: Evo kako to izgleda kad 'čarobnjak leti', a ostali gledaju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2017. 23:56

Iako su skupina vrhunskih nogometaša, izgleda kako reprezentacija Argentine već neko vrijeme ne funkcionira kao momčad već ovisi o samo jednom igraču, Leu Messiju. Utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Venezuele i Argentine definitvno je pokazala kako upravo 'mali čarobnjak' sam 'vuče' igru Gaučosa.

Iako je ponovno Messi bio na vrhunskoj razini, kao i u prethodnim slučajevim zakazali su njegovi suigrači, pa je tako Argentina kao domaćin uhvatila tek bod protiv prosječne momčadi Venezuele (1:1). Gosti su poveli u 51. minuti da bi potom Argentina uspjela izjednačiti autogolom Feltschera samo tri minute kasnije. Vodeća momačad na tablici je Brazil, a Gaučosi imaju čak 13 bodova manje od Neymara i društva što im je dovoljno za tek 5. mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije.


MesArg by goloviliga

Sjajnu je partiju odigrao Messi, ali nevjerojatno je kako momčad za koju igraju Paulo Dybala, Angel Di Marija i Mauro Icardi ne može bolje od petog mjesta. U kratkom sžetku vidljivo je kako je Messi prva violina ove momčadi dok ostatak uglavnom promatra što 'čarobnjak' radi i nada se najboljem.

Linker
05. svibanj 2024 04:11