Screenshot: Youtube
IGRAČ UTAKMICE

VIDEO: NAKON KRAMARIĆEVIH BOMBI GOL SE JOŠ TRESE Vatreni zabio dva, ali i uzdrmao okvir gola dva puta u istoj akciji i postao rekorder kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2017. 10:53

Andrej Kramarić odigrao je sjajnu utakmicu protiv Herthe u 26. kolu Bundeslige. Hrvatski napadač zabio je dva gola u 3:1 pobjedi u Berlinu i ponio je epitet igrača utakmice, a zanimljivo je kako je mogao i kompletirati hat-trick.

Igrala se 65. minuta kada je Kramarić u istoj akciji dva puta gađao okvir gola. Prvo je dalekometnom 'bombom' skoro srušio gol, da bi mu se lopta vratila na nogu, te je sljedećim udarcem pak pogodio vratnicu.

Prava šteta što nije ušlo, posebice onaj prvi udarac jer bi to bio -eurogol.

Kako bilo, Kramarić je golovima iz 39. i 87. minute donio Hoffenheimu važne bodove u borbi protiv izravnog konkurenta za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

"Sada možemo malo proslaviti, ali onda nam dolazi Bayern nakon kojeg ćemo znati koliko smo jaki", rekao je Kramarić koji je protiv Herthe uspio postaviti i jedan klupski rekord.


Andrej Kramaric 2nd Goal HD - Hertha Berlin 1-3... by RussellLerman

Naime, uputio je protiv Herthe čak deset udaraca na suparnički gol u jednoj prvenstvenoj utakmici, što nikome u Hoffenheimu u devet godina koliko je u Bundesligi dosad nije uspjelo.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
29. travanj 2024 15:04