youtube
ODIGRAO PERFEKTNO

VIDEO: NEVJEROJATNE MINIJATURE MATEA KOVAČIĆA! ŠPANJOLSKA SE POKLONILA HRVATU 'Sve je bolji i bolji, Modrić i Kroos bi se trebali zabrinuti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2017. 11:22

Real Madrid je u La Coruni pobijedio Deportivo 6-2, dok je Barcelona na Camp Nou deklasirala Osasunu 7-1 uz dvije asistencije hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Zinedine Zidane je odmarao Cristiana Ronalda, Luku Modrića i Karima Benzemu, zbog suspenzije je izostao Sergio Ramos, a zbog ozljede Gareth Bale, no Real je pružio sjajnu predstavu.

Odlično je igrao i Mateo Kovačić koji je sudjelovao u akcijama kod dva pogotka. Hrvat je posebno oduševio u 14. minuti kada je zapravo i započeo akciju za pogodak. Uzeo je loptu na dvadesetak metara od svog gola, krenuo prema centru i na tom putu sjajno prošao dvojicu nogometaša domaćih da bi potom dao za Jamesa koji u nastavku zabija pogodak.


Mateo Kovacic Highlights

Gotovo čitavu utakmicu Mateo je 'krao' i dijelio lopte svojim suigračima, a onda je u drugom dijelu u jednom trenutku stigao šlag na tortu njegove partije kada je nanizao nekoliko igrača domaćeg sastava da bi potom 'prevarantskim' dodavanjem iz igre izbacio dobar dio obrane Deportiva.

Njegova predstava nije prošala nezapaženo od strane tamošnjih medija koji su puni hvale na Kovačićev račun.

- Sve je odradio kako treba obzirom da je morao preuzeti čitav vezni red na sebe. Sjajan je bio u obrani, a pogotovo kada bi krenuo iznositi loptu prema naprijed. On raste iz utakmice u utakmicu što bi moralo zabrinuti Modrića i Kroosa - prenosi As.

Hvali Matea Kovačića i katalonski Sport.

- Razigran je u proigravanjima i driblinzima. Sjajno je razbijao napade Deportiva i to bez Casemirove agresivnosti.

Linker
02. svibanj 2024 05:54