Screenshot
GESTA KOJA ODUŠEVLJAVA

VIDEO: PRVO SU SE GLEDALI KAO NAJVEĆI NEPRIJATELJI, A POGLEDAJTE ŠTO SE ONDA DOGODILO Ovo je potez dana na stadionu koji je pretrpio strah i dramu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 00:14

Prvi susret četvrtfinala nogometne Lige prvaka između Borussie Dortmund i Monaca odgođen je za utorak (18.45) nakon što su se u blizini autobusa s igračima njemačkog kluba dogodile tri eksplozije pri čemu je lakše ozlijeđen branič Marc Bartra.

Trebao je to biti nogometni praznik. Sudar dviju napadačkih momčadi koji je Europa s nestrpljenjem iščekivala. Borussija je u natjecanju po skupinama Lige prvaka zabila rekordnih 21 gol, a potom u osmini finala još četiri pogotka Benfici. S druge strane Monaco je najefikasnija momčad u ligama 'petice', a na putu do osmine finala momčad iz Kneževine je zabila 15 golova pri čemu šest golova u dvije utakmice protiv Cityja.

Šokantna situacija ujedinila je i navijače. Njemački fanovi su putem društvenih mreža ponudili navijačima Monaca besplatan smještaj kako bi sutra mogli prisustvovati utakmici, a sve je oduševio potez navijača Monaca koji su u trenutku iščekivanja i najveće drame na stadionu skandirali: 'Dortmund, Dortmund!'.

Pogledajte dirljivu scenu sa Westfalena.


Monaco fans cheer 'Dortmund!' in support of

Linker
05. svibanj 2024 08:19