Screenshot: Twitter
BURNA REAKCIJA

VIDEO: SPAŠAVAJ SE LUKA Pogledajte kako je Bayernova zvijezda izgubila živce i frustracije iskalila na Modriću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2017. 10:01

Nogometaši Real Madrida sinoć su napravili važan korak ka plasmanu u polufinale Lige prvaka 2:1 gostujućom pobjedom u Münchenu kod Bayerna.

Iako je Bayern vodio golom Artura Vidala iz 25. minute, Real je u nastavku dvama golovima Cristiana Ronalda (47', 77') uspio preokrenuti, a valja reći da je upravo Bayernov Čileanac u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena promašio jedanaesterac.

Na kraju susreta Vidal je izgubio živce. U 90. minuti imao je bliski susret s Lukom Modrićem koji mu je želio uzeti loptu iz ruke nakon dosuđene lopte za Real.

Talijanski sudac bio je blizi mjesta događaja i nakon što je Vidal odgurnuo Modrića odmah mu je pokazao žuti karton.

Nakon susreta Realov trener Zinedine Zidane bio je zadovoljan pobjedom, ali i malo razočaran.

"Imali smo toliko prilika s igračem više, ali Neuer je bio kao zid kojeg nismo uspjeli probiti. Puno smo se mučili u prvom dijelu, a slaviti ovdje nije lako", rekao je Zidane i potom se osvrnuo na kontroverzno dosuđeni jedanaesterac za Bayern nakon navodnog igranja rukom Carvajala.

"Jedanaesterca nije bilo, ali suđen je. Da smo gubili 2:0 bilo bi puno kompliciranije. Ovako imamo dobar rezultat, ali je sve otvoreno", objasnio je Zidane.

S druge strane, Bayernov trener Carlo Ancelotti je rekao: "I dalje imamo šansu, nismo mrtvi. Real je imao bolje prilike, ali imali smo ih i mi, a s desetoricom na terenu je naravno bilo puno teže. U uzvratu ćemo dati sve od sebe".

Linker
17. svibanj 2024 09:33