REUTERS
POGLEDAJTE ZA ŠTO JE SVE SPOSOBAN

VIDEO: SUĐENO MU JE BITI SUPERZVIJEZDA - MODRIĆU STIŽE 'WUNDERKIND' Novo čudo od djeteta potpisalo za Real iako mu je Barcelona ponudila više!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2017. 12:12

17-godišnji Vinicius Junior ostvario je svoj nogometni san i preko noći postao priča dana u Španjolskoj. Brazilski napadač koji je do sada igrao u Flamengu potpisao je ugovor s Real Madridom težak 45 milijuna eura, iako se za njega doslovno otimala i Barcelona.

Njegov menadžer otkrio je kako je katalonski div ponudio i više od realovih 45 milijuna kako bi ovaj talentirani mladić završio na Camp Nou, ali posao je na kraju ipak propao.

"Barcelona je nudila više od Reala, međutim, na kraju smo se ipak odlučili za klub iz Madrida, jer su neki drugi uvjeti i dugoročni planovi bili prihvatljiviji", rekao je menadžer Frederico Pena za španjolske medije.

Junior je u kratkoj profesionalnoj karijeri već najavio da bi mogao postati nova velika zvijezda brazilskog i svjetskog nogometa. Za U-17 reprezentaciju je u 15 utakmica zabio čak 12 golova, a sa samo 17 godina je skupio i gotovo tisuću minuta u dresu uglednog prvoligaša Flamenga.

Na odluku u izboru kluba su, sasvim sigurno, utjecali i njegovi idoli.

"Najviše mi se sviđaju Cristiano Ronaldo i Gareth Bale i zato sam jako sretan zbog dolaska u jedan od najvećih klubova svijeta", rekao je Brazilac koji bi u Flamengu trebao ostati do ljeta 2019. godine i onda preseliti na Santiago Bernabeu.

Linker
05. svibanj 2024 04:51