RAPSODIJA ENGLEZA

VIDEO: U OBRANU ULOŽILI 180 MILIJUNA EURA, A EVO ZAŠTO NISU NI CENTA U NAPAD Trpalo se kao na traci: Manchester City za 45 minuta sredio Real Madrid

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2017. 11:03

Manchester City je u sklopu priprema na nadolazeću sezonu na pripremnom turniru snage odmjerio protiv Real Madrida i pritom slavio s uvjerljivih 4:1. Luka Modrić i Mateo Kovačić igrali su od prve minute da bi ih Zinedine Zidane obojicu iz igre izvadio u 62. minuti.

Golijadu je prvi otvorio Argentinac Otamendi u 52. minuti susreta kada je sjajno reagirao na odbijenu loptu nakon udarca Stonesa glavom. U 59. minuti već je bilo 2:0 za 'građane' kada su po desnoj strani odlilčno odradili akciju De Bruyne i pridošlica u momčad Walker, da bi sve u pogodak pretvorio Sterling.

Zidane je potom u jednom trenutku odlučio promjeniti čitavu momčad, ali stvari na terenu su ostale iste. Već u 67. minuti bilo je i 3:0, a strijelac je ovog puta bio Stones kojem je još jednom asistirao De Bruyne.

U 82. minuti i četvrta lopta otišla je iza leđa Realovog čuvara mreže, a nju je tamo poslao Brahim Diaz. Do kraja utakmice Real je upsio samo ublažiti težak poraz, a jedini pogodak za 'kraljevski klub' postigao je 19-godišnji Oscar.

Linker
02. svibanj 2024 10:36