REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
KRALJEVI SE DRŽE ZA GLAVU

ZIDANE U PROBLEMIMA I TO U NAJVAŽNIJEM TRENUTKU U SEZONI Za uzvrat protiv Bayerna u Ligi prvaka otpao čovjek od 100 milijuna eura, upitan i El Clasico

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2017. 13:48

Jedan od najskupljih nogometaša svijeta, Velšanin Gareth Bale ozlijedio se u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na gostovanju kod Bayerna u Münchenu. Ovaj sjajni napadač igru je morao napustiti nakon samo sat vremena zbog boli u mišiću, a prema posljednjim informacijama neće biti spreman niti za uzvartnu utakmicu u Madridu.

Velšanin nije koknkurirao niti za utakmicu protiv Sportinga u Gijonu gdje se 'kraljevski klub' jedva provukao (3:2), a upitno je hoće li se oporaviti za veliki El Clasico koji je na rasporedu za tjedan dana.

Zinedine Zidane se tako našao u velikim problemima u ključnom dijelu sezone, jer osim Balea van stroja su i francuski branič Raphael Varane te Portugalac Pepe. Dok će imati problema koga stviti u posljednju liniju to ne bi trebao biti slučaj s veznim redom gdje će Garetha Balea vrlo vjerojatno zamijeniti fantasični Isco zahvaljujući kojem je Real jučer i stigao do tri boda.

Linker
30. travanj 2024 11:03