Ashley Young, Bastian Schweinsteiger i Anthony Martial
 Alex Livesey/Getty Images
NEMA MILOSTI

ZVIJEZDE U STRAHU OD JOSEA MOURINHA Sprema se veliko pospremanje na Old Traffordu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2016. 13:34

Novi menadžer, nova pravila i ideje. U Manchester Unitedu je dolaskom Josea Mourinha na menadžersku poziciju došlo do velikog pospremanja svlačionice, pa je tako sada evidentno da će mnogi ugledni igrači morati pronaći nove klubove.

Nakon dovođenja Zlatana Ibrahimovića, Erica Baillyja i Henriha Mhitarjana Mourinho želi dovesti Paula Pogbu iz Juventusa, a dok se sprema najskuplji transfer u povijesti nogometa engleski mediji nagađaju koji će sve igrači morati napustiti Old Trafford.

Među njima su Bastian Schweinsteiger, Marcus Rojo i Matteo Darmian, a Daily Mail ističe da je i krajnje neizvjesna budućnost Juana Mate, Memphisa Depaya, Adnana Januzaja i Ashleyja Younga.

Njemački reprezentativac Schweinsteiger stigao je na Old Trafford prošle godine u mandatu Louisa van Gaala iz Bayerna i potpisao trogodišnji ugovor uz zaradu od 150.000 funti tjedno, ali Mourinho ga uslijed njegovih brojnih zdravstvenih problema ne vidi u svojim planovima i jedan je od prvih na listi onih koji su označeni kao višak.

Linker
11. svibanj 2024 02:25