CROPIX
SVAKA ČAST

ZVUČI NEVJEROJATNO, ALI RIJEKA DANAS STANE U ISTU REČENICU S REAL MADRIDOM Može li Dinamo srušiti ovaj blistavi niz?

RIJEKA Još jedan dokaz kakvu veliku sezonu imaju trener Matjaž Kek i njegovi nogometaši s Rujevice
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 25. studeni 2016. 16:41

Vedran Jugović vraća se u Rijeku! Rečenica nije kriva, ali uoči početnog udarca protiv Cibalije oprostit će se od bijelog dresa jer je potpisao za Jeonnam Dragons (dosad je bio samo na posudbi).

- Iznenađen sam i zahvalan na činjenici da će mi klub prirediti oproštaj i što sam dobio mogućnost oprostiti se od svih. To su one stvari koje će mi ostati u najljepšem sjećanju za cijeli život i koje novac ne može kupiti. U sjećanju ostaje osvajanje Hrvatskog kupa i utakmice protiv Dinama, a kada se sjetim da sam protiv Seville nosio i kapetansku vrpcu, to je za mene bila ogromna čast i potvrda svega što sam napravio u Rijeci - rekao je Jugović koji je u bijelom dresu skupio 100 nastupa.

Inače, uz Real Madrid i Santa Juliju, Rijeka je jedina europska momčad koja ove sezone još nije - poražena! S time da su momci iz Andore odigrali samo osam utakmica, a Kekova i Zidaneova družina imala je Europu, nacionalni kup i nešto više utakmica u prvenstvu.

Doduše, postoji još klubova koji ne znaju za poraz u domaćem prvenstvu, poput TNS-a, Beškitaša, Benfice, Fole Esch itd., no svi su oni poraženi u jednom od ostalih natjecanja. Niz će valjda izdržati barem do Maksimira...

Linker
19. svibanj 2024 22:06