REUTERS/David Gray / REUTERS
NIJE NI LOŠE

NULA UTAKMICA, NULA GOLOVA, ALI DESET MILIJUNA EURA U DŽEPU Sjajan posao engleskog velikana: 'On je bio srce naše momčadi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2017. 15:13

Novi engleski premierligaš Huddersfield Town kupio je australskog reprezentativca Aarona Mooya (26) od Manchester Citya za osam milijuna eura uz moguća dodatna dva ukoliko ispuni određenu kvotu nastupa.

Ukupno 10 milijuna, ništa čudno, međutim u Cityu se itekako mogu pohvaliti prodajom Mooya. Naime, kupili su ga prije godinu dana od Melbournea, odnosno uzeli besplatno jer mu je bio istjecao ugovor, pa se ovih 10 milijuna doimaju jako lijepima tim više što nikada nije odigrao niti minute za Guardiolinu momčad.

Poslan je odmah na posudbu prije godinu dana, upravo u Huddersfield, a ondje je zabio četiri pogotka. Radi se inače o veznom igraču, a menadžer Huddersfeilda David Wagner cvate od sreće.

- On je bio srce naše momčadi u ulasku u Premiership. Svi koji su pratili Championship znaju koliko je Aaron dao momčadi. Izazvao je puno interesa kvalitetnim igrama i sretni smo što ostaje ovdje - izjavio je Wagner.

Linker
04. svibanj 2024 20:20