Emilio Andreoli/Getty Images
VELIKI TRANSFER

PITANJE JE TRENUTKA KADA ĆE PERIŠIĆ POTPISATI S UNITEDOM Talijani slomili Mourinha: Englezi će na kraju morati iskeširati 50 milijuna eura za Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2017. 00:34

Saga oko odlaska Ivana Perišića u redove Manchester Uniteda se nastavlja. Već nekoliko tjedana traje priča o odlasku ponajboljeg reprezentativca Vatrenih na Old Trafford, a problem predstavlja visina odštete koju su 'crveni vragovi' spremni izdvojiti za sjajnog ofenzivca Intera.

Perišić je prošle sezone bio jedan od najboljih nogometaša talijanskog diva, a kao nagrada za veliki trud stigla je i ponuda Manchester Uniteda. Unekoliko su navrata s Old Trafforda slali ponude za Vatrenog, ali klubovi se još uvijek nisu uspjeli dogovoriti oko cijene koju United treba za njega platiti.

Ako je za vjerovati medijima na Otoku Manchester United je poslao ponudu od 35 milijuna eura, ali Inter je to odlučio odbiti. Iz Italije su poručili kako Perišić može napustiti Milano samo u slučajnu da 'vragovi' plate 50 milijuna eura. Navodno, Manchester United je spreman platiti spomenutu cifru jer je Jose Mourinho jasno poručio da želi Perišića na Old Traffordu. To bi se moglo dogoditi već sutra.

Linker
03. svibanj 2024 00:51