Goran Mehkek / Hanza Media / Hanza Media
TEK JE POČELO, IMA VREMENA

POBJEDA JE U DŽEPU, ALI...PETEV POJASNIO LOŠIJE IZDANJE DINAMA 'Nemamo pravo na pogrešku i igrači su u stresu, razumijem ih'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. veljača 2017. 21:50

Ivajlo Petev bio je vrlo jasan nakon utakmice. Rekao je kako je zadovoljan s pobjedom, s nekim razdobljima igre, a nije bio zadovoljan s nekim promašenim prilikama njegove momčadi.

- Posebno nisam zadovoljan s time da smo Sigalija izgleda izgubili na dugo vremensko razdoblje!

Ne zna se još što je točno s Sigalijem ali Petev kaže da je ozlijedio koljeno, danas će na magnetsku rezonancu.

- Ne izgleda dobro - podebljao je Petev priču o Sigaliju.

Na pitanje zašto je Dinamo izgledao mnogo bolje na pripremama nego u subotu, zašto je lopta u Maksimiru putovala mnogo sporije nego u Turskoj, Petev je kazao:

- Prihvaćam vašu opservaciju. Međutim, bilo je nekoliko situacija koje su bile jako dobre. U drugom dijelu smo malo izgubili sredini terena na petnaestak minuta, ali s obzirom da nemamo pravo na grešku, da su igrači pod stresom, da nisu isto prijateljske i natjecateljske utakmice, razumijem igrače. Naravno, tako ne bi trebalo biti u budućnosti. Nama su u svakoj utakmici bitna tri boda...

Govorio je Petev i o uvođenjju Sammira. Je li možda previše riskirao kad je nedovoljno spremnog Sammira uveo u igru kod rezultata 1:0, dvadesetak minuta prije kraja?

- Nisam, on je već 26 dana s nama. Računao sam da ga uvedem u igru, mislio sam da je dobro da odigra 20-30 minuta. Jedno je trening, drugo su utakmice.

Linker
18. svibanj 2024 12:26