REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS
UŽIVO OD 1.30 SATI!

POLJSKA MU JE PROMIJENILA ŽIVOT, A MOGLA BI PONOVNO 'Neka završi kao u Krakowu i bit će super'

Hrvatsku reprezentaciju očekuje utakmica četvrtfinala Olimpijskih igara protiv reprezentacije Poljske. U posljednjem okršaju dvaju reprezentacija Kauboji su odnijeli senzacionalnu pobjedu u Krakowu i tako u konačnici otišli do medalje. Novi dvoboj starih rivala možete pratiti UŽIVO od 1.30 na portalu Sportskih novosti.
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 17. kolovoz 2016. 15:31

Golmani su nam sve bolji. Nikad ne znaš koji će odlučiti, a to je jako važno jer bez njih nema dobre momčadi. Ivan Stevanović je broj 1, kreće u utakmice i dosad se pokazao dobrim na svojim prvim olimpijskim igrama.
Obrana se posložila, lakše vam je?

- Najveći problem nam je bio termin prve utakmice s Katarom, veći nego obrana. Nadam se da sada neće biti više. Ni protiv Argentine nije bilo velikih problema, oni igraju zabavljački rukomet. Obrana je OK.

Poljaci su opasniji od Tunisa.

- Naših 5-1 funkcionira, i dalje će. To bi s Poljacima trebalo doći do izražaja. Neka završi kao u Poljskoj i bit će super.

Neka bude i pola od onoga.

- Ma, to sam mislio, mislio sam na pobjedu, a ne na razliku jer je ona bila nestvarna i neće se ponoviti. Ovo je drukčija utakmica, koja sve se može promijeniti.

Kako funkcionirate vi i Pešić?

- Teško je jednom izvući sve na cijelom turniru, zato je dobro što smo dvojica. Naravno, ako jedan dobro brani, brani dok ide, nije uvjet da branimo pola-pola.

Važni ćete biti protiv Poljaka?

- Poljska ima vrhunske bekove, ali imamo mi lijek i za njih s našom obranom. Slovenci su pokazali kako bi trebalo s njima.

Pamtite li Krakow?

- Naravno da se sjećam utakmice koja mi je puno toga promijenila u životu. Nadam se da će se sada još dogoditi jedna takva. Nikad nisam bio u polufinalu olimpijskih igara.

Linker
17. svibanj 2024 13:43