SN arhiva
BOGATI NOGOMETNI SADRŽAJ

POSJETITELJI FOOTBALL FESTA SJAJNO SE ZABAVLJALI PRVOG DANA Za vikend pravi spektakl: Stiže europski prvak u freestyleu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2016. 15:41

Prvi dan Football Festa je završio. Posjetitelji velikog nogometnog događaja sjajno su se zabavljali isprobavajući bogati nogometni sadržaj koji je namijenjen svima koji su na bilo koji način povezani s nogometom.

Svaka osoba koja dođe na Football Fest, i voli nogomet, može pronaći nogometni sadržaj koji odgovara njihovim preferencijama, bilo da se radi o djeci predškolske dobi, za koje je postavljen specijalizirani nogometni teren i o osobama „zaluđenima“ Virtual Reality tehnologijom, stolnim nogometom, nogometnim pikadom, biljaru ili pak nogokutu.

Turnirima u malom nogometu i playstationu sutra će se priključiti i turniri u stolnom nogometu i atraktivnom freestyleu. U subotu na Football Fest dolazi i Tobias Becs, aktualni europski prvak u freestyleu koji će održati radionice i demonstracije u ovoj atraktivnoj disciplini.

Vrata Festivala svakog se dana otvaraju u 10 sati, a veliki nogometni događaj traje do 21. Cijena dnevne ulaznice za Football Fest je 20 kuna, a svi posjetitelji imaju besplatni pristup cjelokupnom zabavnom sadržaju.

Linker
01. svibanj 2024 12:38