Reuters / Phil Noble Livepic / REUTERS
KANE NAJBOLJI STRIJELAC

POSTOJI NEŠTO ŠTO GUARDIOLA JOŠ NIJE OSVOJIO, A SADA JE I TOME DOŠAO KRAJ Ponovno je iza sebe ostavio Josea Mourinha i njegov Manchester United

Piše: HinaObjavljeno: 11. ožujak 2017. 00:26

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola proglašen je trenerom mjeseca veljače u Premier League, dok je napadač Tottenhama Harry Kane četvrti put dobio nagradu kao igrač mjeseca.

City, koji je trenutačno treći u prvenstvu, nije doživio ni jedan poraz u prvenstvu prošli mjesec, pobijedio je u sve tri prvenstvene utakmice protiv West Hama, Swansea Cityja i Bournemoutha u kojima je zabio osam golova, a primio jedan.

Guardiola, kojem je ovo prva ovakva nagrada, slavio je protiv trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha, trenera Chelsea Antonia Contea i trenera West Bromwich Albiona Tonyja Pulisa.

Istovremeno je 23-godišnji Kane primio nagradu nakon što je svoju momčad odveo do drugog mjesta na ljestvici, zabivši četiri gola u tri prvenstvene utakmice, uključujući hat-trick u dvoboju protiv Stoke Cityja.

"To je velika čast. Trenutačno sam u dobroj formi i imam sve veće samopouzdanje iz utakmice u utakmicu", izjavio je Kane za web stranicu Premier Leaguea.

Osim njega za nagradu za najboljeg igrača konkurirali su dvojac Manchester Cityja Gabriel Jesus i David Silva, zatim branič West Broma Gareth McAuley, vratar Hull Cityja Eldin Jakupović i napadač Evertona Romelu Lukaku.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
05. svibanj 2024 06:53