Eduardo Carvalho
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
OTVORILO MU SE

PRILIKA KARIJERE ZA NEKADAŠNJEG DINAMOVOG HEROJA Conte donio odluku koja će bez sumnje oduševiti Eduarda

Talijan je odlučio prodati Begovića, a njegovu zamjenu bi trebao kupiti tek na ljeto kada bi na Stamford Bridge volio dovesti Gianluigija Donnarummu iz Milana...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2017. 21:26

Antonio Conte fantastično vodi Chelsea u svojoj prvoj sezoni za kormilom Bluesa. Talijan je trenutno vodeći u Premiershipu s čak osam bodova ispred drugoplasiranog Arsenala, a veliku ulogu u uspjesima odradio je i prvi golman Thibaut Courtois. Pitanje golmana u redovima momčadi sa Stamford Bridgea ne provlači se kroz medijske natpise sve dok je Courtois u pravoj formi, a njegovoj zamjeni, Asmiru Begoviću, dojadilo je čekanje svoje prave prilike.

Odlučio je reprezentativac BiH napustiti Chelsea, a kako piše ESPN Conte je nakon nekog vremena razmišljanja odlučio dati 'zeleno svijetlo' za transfer Begovića u Bournemouth.

Transfer bi trebao iznositi oko 13 milijuna eura, a odlazak Begovića znači i kako će nekadašnji golman Dinama, Eduardo Carvalho, postati prva zamjena Courtoisu.

Eduardo je ljetos iz Dinama otišao u Chelsea nakon što je s Portugalom kao zamjenski golman osvojio europski naslov, a 34-godišnjak bi do kraja ove sezone mogao dobiti i nekoliko prilika u pohodu Chelseaja na naslov engleskog prvaka. Dodajmo i kako engleski mediji pišu da Conte sprema veliki transfer na ljeto kada bi svim silama želio dovesti Gianluigija Donnarummu iz Milana.

Linker
07. svibanj 2024 17:24