Marko Pjaca
 Damir Krajac / CROPIX
IGRA SUDBINE

PRVO JE UVEO DINAMO U LIGU PRVAKA, A SADA IH MOŽE IZBACITI 'Bit će lijepo vratiti se kući'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. kolovoz 2016. 21:48

Evo Modrima prilike isprati onaj teški, ponižavajući poraz, evo opet Lyona u Maksimiru. Ta 'sedmica' iz 2011., vjerujemo, neće se ponoviti, ali, tražiti u ovoj skupini od Dinama ikakav imperativ bilo bi suludo. Jer, osim Francuza, suparnici će biti Juventus i Sevilla. Ako nekome ne paše neka se obrati Robertu Carlosu i Ianu Rushu, oni su "mućkali" loptice i oni su krivi.

Oni su se poigrali sa sudbinom Marka Pjace, koji će tako, samo nekoliko tjedana nakon što je napustio Dinamo, zaigrati protiv "svojih". Da nije bilo njega, Modri možda ne bi ni bili u Ligi prvaka, riješio je Vardar kad je bilo teško i pogurnuo Dinamo prema elitnom natjecanju.

Prije nego što je mislio, vjerojatno i prije no što je htio, Marko Pjaca zaigrat će u Maksimiru. Zanimljivo, u srijedu navečer na svom je Facebooku nekoliko puta napisao poruke podrške Dinamu protiv Red Bulla, "drukao" je za Marka Roga i društvo, čestitao im na plasmanu u Ligu prvaka. A i nakon ždrijeba je, uz nekoliko "smajlića" na društvenoj mreži objavio:

- Jako mi je drago što ćemo igrati protiv Dinama i bit će jako lijepo vratiti se doma. Bit će jako čudno igrati protiv Modrih, lijepo ćemo se pozdraviti prije i želim Dinamu sve najbolje u skupini, ali u dvije utakmice protiv nas razmišljat ću samo o pobjedi svog kluba - poručio je Pjaca.

Naravno, nismo zaboravili ni drugog Hrvata, Mandžukića, još jednog Dinamova bivšeg igrača. Bit će to sigurno spektakl, velika utakmica, mnogi su je i u Dinamovoj svlačionici priželjkivali.

Linker
02. svibanj 2024 09:53