David Ramos/Getty Images
SKINUO 'PROKLETSTVO'

RAKITIĆ BEZ PARDONA SPUSTIO BIVŠEM REALOVCU I OTVORIO DUŠU O SVOM STATUSU U BARCELONI 'Nemam više 15 godina...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2017. 10:33

Barcelona je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja slavila na Anoeti kod Reala Sociedada 1:0 golom Neymara iz penala i pritom prekinula tzv. 'prokletstvo Anoete' jer je uspjela pobijediti na tom terenu po prvi puta od 2007. godine.

Ivan Rakitić nakon dugo je vremena dobio priliku od prve minute. Igrao je do 69. kada je umjesto njega ušao Denis Suarez, i nije razočarao. Nakon susreta u San Sebastianu hrvatski se reprezentativac još jednom osvrnuo na svoju situaciju u klubu i nagađanja medija kako bi mogao napustiti 'blaugranu'.

"Zabrinut sam samo iz razloga jer želim uvijek igrati, sve utakmice. Znam da trebam raditi, ali vjerujem u sebe i vjerujem u trenera. Nemam više 15 godina, trener mi ne treba objašnjavati kako stvari stoje", rekao je Rakitić pa dodao:

"Nadam se da ću još godinama igrati ovdje i želim novi ugovor s Barcelonom."


Ivan Rakitic - All 20 Goals for FC Barcelona... by videosansebastian

Osvrnuo se Rakitić na kratko i na igrače Real Sociedada, pogotovo Asiera Illarramendija, inače bivšeg člana Real Madrida, koji se preko društvenih mreža žalio na suđenje.

"Ne znam zašto se uopće žali. Ponekad je bolje zadržati mobitel u džepu", 'poentirao' je Rakitić.

Barca u nedjelju u prvenstvu gostuje kod Eibara, a u četvrtak ju očekuje uzvrat na svom terenu protiv Real Sociedada u Kupu te treba vidjeti hoće li Ivan ponovno biti u prvih 11.


Linker
18. svibanj 2024 16:51