Action Images via Reuters / Vid Ponikvar Livepic / Reuters / Vid Ponikvar Livepic
BORBA KEKA I PUŠNIKA

RIJEKA OTIMA HAJDUKU NAPADAČA KOJI JE SRUŠIO BILIĆA? Slovenac protiv Slovenca za Slovenca

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 03. kolovoz 2016. 10:07

Matic Črnic, 24-godišnje lijevo krilo Domžala nalazi se na meti Rijeke. Tako barem navode slovenski mediji koji su prije nekoliko dana već plasirali i priču o interesu Hajduka za 24-godišnjeg reprezentativca koji je prošlog tjedna pažnju javnosti privukao dvama golovima u ogledu protiv West Hama.

Golovi renomiranom suparniku prema navodima slovenskih medija izazvali su interes brojnih klubova zbog čega navode da je prilično izvjesno da jesen neće dočekati u dresu Domžala.
Na Rujevici traje zatišje zbog utakmice s Basaksehirom, nakon koje će se prijelazni rok ponovo intenzivirati pa će biti jasnije je li Črnic doista među igračima kojima na Rujevici žele pojačati svoj kadar.

Slovenski novinari kažu da bi Črnic mogao prije u Rijeku jer je trener riječkih Bijelih Matjaž Kek iz Maribora, baš kao i Črnic. Kao mlađi bio je veliki talent, ali je prošle godine završio u drugoj momčadi Maribora, da bi bio transferiran u Domžale. Prenose nam predstavnici slovenskih medija da sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič nije bio zadovoljan Črnicom u određenom dijelu karijere, smatrao je da ne živi sportski i zato je morao otići u Domžale. Sada je sve posložio u glavi, a Domžale na njemu namjeravaju nešto zaraditi. Transfermarkt ga cijeni na pola milijuna eura, a pitanje je može li Hajduk to platiti i tako parirati Rijeci. U Domžalama ga sigurno namjeravaju prodati u ovom prijelaznom roku, a utakmica s West Hamom sutra mogla bi mu biti zadnja u njihovu dresu.

Hajduk je bio blizu dovođenja Tunižanina Idrissa Mhirskija na toj poziciji, ali je on otišao jer se nije uspio dogovoriti, a Bijeli su još zainteresirani za turskoga veznjaka Erkuta Senturka (23) i zadnjega veznoga iz tuzlanske Slobode Amera Ordagića.

Linker
04. svibanj 2024 23:43