Robert Prosinečki
 Foto: CROPIX / HANZA MEDIA
ODLAZAK IZ AZERBAJDŽANA?

ROBERT PROSINEČKI VEĆ IMA NOVU SJAJNU PONUDU Veliki Žuti objasnio što se skriva iza brojnih napisa o njegovom novom zanimljivom transferu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. lipanj 2017. 23:19

Turski mediji opet su se raspisali, Robert Prosinečki vrlo je blizu klupe Bursaspora. Nije prvi put da se ta informacija pojavljuje u javnost, no ovog puta Turci pišu i pričaju da je Prosinečki već obavio preliminarne razgovore s klupskim čelnicima i da će idućeg tjedna opet razgovarati o konkretnim stvarima. Dojam je, iako to nigdje tako ne piše, da Turci njegov dolazak u Bursu smatraju gotovom stvari.

- Ma, svašta se piše, pisalo se već i ranije, ništa novo. Ono što mogu reći jest da sam u Bakuu, već 20 dana s reprezentacijom. Bili smo prvo u Austriji, sad smo ovdje i pripremamo se za veliku, važnu utakmicu protiv Sjeverne Irske u subotu - rekao je Prosinečki, koji je ostao zakopčan po pitanju odlaska u Tursku.

- Imam ugovor s Azerbajdžanom do kraja kvalifikacija, napravili smo već sad sjajan posao, nikad bolji. Kad sam došao reprezentacija je bila 132. na FIFA-inoj ljestvici, sad smo 76. Potpuno sam usredotočen na ovu utakmicu, pobjedom možemo izbiti na drugo mjesto, ne želim da mi išta remeti koncentraciju, a poslije ćemo vidjeti - kaže Prosinečki, koji nije skrivao da su mu ljudi iz Bursaspora pristupili prije tri mjeseca.

- Ma, to je bilo tada, ali imam ugovor, vezan sam za Azerbajdžan.

Ništa, dakle, konkretno Prosinečki ne govori, a po svemu sudeći dosta toga moglo bi ovisiti baš o ishodu ove utakmice u subotu. Ako Azeri pobijede i ostanu u utrci za SP, mogao bi i Prosinečki ostati na tom brodu i ganjati povijesni uspjeh.

Linker
11. svibanj 2024 15:18