Futsal Dinamo
NAJBOLJE EKIPE OČEKUJU NAGRADE

SEZONA JE ZAVRŠILA, ALI FUTSAL DINAMO NIJE SE SPREMAN OPROSTITI OD ČLANOVA I NAVIJAČA Dinamov članski tjedan i pub kviz

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2017. 15:13

Turnir Dinamovih članova i Dinamov pub kviz – kreće Dinamov članski tjedan!

Iako je Futsal Dinamo porazom od Splita na Gripama u polufinalu prvenstva zaključio aktualnu sezonu, klub još uvijek nije spreman oprostiti se od svojeg najvažnijeg segmenta kluba – članova i navijača.

Tako će se od 6. do 11. lipnja održati Dinamov članski tjedan na kojem je klub pripremio dva velika događaja – Dinamov pub kviz i prvi turnir Dinamovih članova s prigodnim draftom na kojem će članovi u svoje ekipe imati priliku izabrati igrače Futsal Dinama.

Dinamov Pub kviz održat će se sljedećeg utorka, 6. lipnja, u 20:30 u Stenjevečkoj 8a (Mr. Jack). Prvi Dinamov pub kviz održao se u travnju, a naslov je osvojila ekipa Draganička farma. Igrači kviza imat će priliku provjeriti svoje znanje o povijesti NK Dinama, a najbolje ekipe očekuju i prigodne nagrade.

Također, pola sata prije početka kviza u Mr. Jacku održat će se izvlačenje parova za prvi od ciklusa turira natjecanja „Trofej Dinamo“, koji će se od 8. do 11. lipnja održati na Kegliću. Nagradni fond prvog turnira je 15 tisuća kuna, a ekipu možete prijaviti na broj 091 5104 746.

Kulminacija Dinamovog članskog tjedna održat će se 11. lipnja u nedjelju na Kegliću kada će se održati turnir Dinamovih članova. Na turniru mogu sudjelovati samo članovi Futsal Dinama, a broj ekipa ograničen je na osam.

Dinamov člansi turnir obilježit će i draft Dinamovih igrača. Svaka prijavljena ekipa izvlačit će brojeve i i birati Dinamove igrače koji će na članskom turniru zaigrati za njih.

Za Dinamov pub kviz i Članski turnir zainteresirani se mogu prijaviti na klupskoj Facebook stranici.

Linker
25. travanj 2024 03:10