REUTERS/Kai Pfaffenbach
NIŠTA BEZ ANDREJA

SJAJNI HRVAT ISPISAO POVIJEST I OTKRIO KLJUČ USPJEHA Kramarićev Hoffenheim srušio Bayern, zaokružio jubilej, a naklonio im se i veliki Ancelotti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2017. 01:04

Andrej Kramarić zabio je jedini gol u 1:0 domaćoj pobjedi Hoffenheima protiv Bayern Münchena. Prvi je to put u povijesti da je Hoffenheim svladao bavarskog diva u njemačkom prvenstvu i ukupno jubilarna 100. bundesligaška pobjeda (88 remija i 111 poraza).

"Svi smo na terenu dali apsolutnih 100 posto i to je bio ključ pobjede. Borili smo se od prve do zadnje sekunde. Drugo poluvrijeme je bilo izrazito teško jer su igrači Bayerna pokazali da su jedna od najboljih momčadi na svijetu", rekao je hrvatski napadač pa dodao:

"Jako smo umorni, ali i jako sretni", rekao je Kramarić kojemu je to 11. ovosezonski bundesligaški gol, a Hrvat je inače sudjelovao u 10 golova iz 11 bundesligaških utakmica Hoffenheima (8 golova i dvije asistencije).


...

"Čestitke Hoffenheimu. Malo su nas iznenadili i nismo bili pravi u obrani. Igrali su jako intenzivno. U drugom poluvremenu smo konačno proigrali i bili agresivniji, čak i imali prilike za izjednačenje, ali nekada jednostavno ne ide i to je nogomet", rekao je trener Bayerna, Carlo Ancelotti.

SINSHEIM, GERMANY - APRIL 04:  Andrej Kramaric of 1899 Hoffenheim celebrates scoring the first goal during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Bayern Muenchen at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on April 4, 2017 in Sinsheim, Germany.  (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
02. svibanj 2024 05:06