Goran Mehkek / CROPIX
IZ KLUBA DEMANTIRALI

SKANDAL IPAK NIJE SKANDAL? Machado demantirao priču da je odbio biti zamjena 'modrim' klincima: 'O meni se konstantno pišu neistinite'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 21. listopad 2016. 14:13

Danas se u pojedinim medijima pojavila vijest kako je Dinamov Paulo Machado odbio biti pričuva u utakmici Lige prvaka protiv Seville na Maksimiru.

Portugalac je već ranije napravio skandal kada je prilikom izlaska iz igre navijačima pokazao srednji prst. Takav potez koštao ga je 100 tisuća eura, a ovog puta navodno je odbio biti zamjena Pavičiću i Kneževiću. Iz Dinama su odmah odbacili takav scenarij te su se putem svoje službene stranice obratili javnosti.

Ovim putem demantiramo napise u određenom dijelu medija koji sugeriraju kako je Paulo Machado odbio ''biti pričuva Dinamovim klincima'' na utakmici Lige prvaka sa Sevillom.

- Paulo je odigrao puno utakmica nakon ozljede i njegov izostanak protiv Seville bio je isključivo u cilju da ga se odmori. On je profesionalno primio moju odluku i nije pravio baš nikakve probleme. Uostalom, dan kasnije normalno je trenirao s momčadi te konkurira za utakmicu sa Cibalijom. Zar mislite da bi bilo drugačije da je odbio klupu? - rekao je trener Ivajlo Petev.

HRT screenshot

- Ne znam zbog čega se konstantno pojavljuju neistinite priče o meni. Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema. Nakon Seville vratio sam se treninzima i sve je u redu. Profesionalac sam i ne želim da mediji iznose neistine o meni - rekao je za službenu stranicu Paulo Machado.

Linker
28. travanj 2024 08:04