Getty Images
PRESALGIVANJE MOMČADI

SLAVEN BILIĆ KREĆE U AKCIJU! U WEST HAM DOVODI NEZADOVOLJNOG NAPADAČA ARSENALA Najveći problem Hrvatu predstavlja ogromna odšteta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2017. 15:04

Po završetku sezone, napadač Lucas Perez će gotovo sigurno napustiti Arsenal u koji je stigao prošlog ljeta za 20 milijuna eura. Možda glavni razlog tome je što uglavnom ne dobiva priliku kod Arsenea Wengera. Gotovo nikada ne započinje utakmicu, a francuski strateg mu tu i tamo zna pružiti 15-ak minuta. Izgleda kako je španjolskom napadaču prekipjelo i odlučio se za promjenu sredine.

Njegov menadžer Rodrigo Fernandez Lovelle istaknuo je kako je s Wengerom jednostavno nemoguće raditi.

- Još nismo dobili službenu ponudu, ali ako ih bude sigurno će otići. Kod Wengera ne dobiva priliku za igru. On želi igrati za veliki klub i bez obzira tko će biti trener, Lucas će otići - govorio je svojevremeno Lovelle.

Ako je za vjerovati Timesu, najveći interes za napadača pokazali su West Ham i Slaven Bilić. Hrvatski strateg na klupi West Hama smatra kako bi Španjolac bio idealno riješenje u napadu, ali problem bi mogla predstavljati odšteta koju Topnici za njega traže. Prije nekoliko mjeseci za špicu je stigla ponuda iz Kine od 28 milijuna eura, ali na Emiratesu su je hladno odbili.

Linker
19. svibanj 2024 11:24