Julian Finney/Getty Images / Getty Images
POŠTENO, NEMA ŠTO

SLAVEN BILIĆ O GOLU O KOJEM PRIČA CIJELA NOGOMETNA EUROPA Poludio sam na Carrolla zbog škarica! Payet? O igračima mogu pričati godinama, o njemu ne!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2017. 21:45

Slaven Bilić ponovno je omiljeni trener u Londonu, a navijači West Hama slave Hrvata i njegovu momčad koja je bez prve zvijezde Dimitrija Payeta demolirala Crystal Palace s 3:0 na Olimpijskom stadionu, uz eurogol Andyja Carrolla.

Bilić je nakon utakmice morao prokomentirati nekoliko situacija, a kao prva se nametnula upravo ta 79. minuta kad je Carroll zaplovio zrakom i prekrasnim škaricama zakucao loptu ispod grede.

"Bilo mi je suđeno da zabijem danas. Pokušavao sam ovo na treningu, ali pogodio sam vratnicu. Drago mi je da je ovo danas ušlo. Ovo je sigurno najljepši gol koji sam zabio", rekao je Carroll koji je genijalan potez uvježbavao na treninzima, ali ne uz Bilićev blagoslov.


Best goal of the year

"Pokušao je to na treningu i bio je nesretan kad nije ušlo. Zbog ozljeda koje je imao u prošlosti malo sam poludio kada je to pokušao na treningu jer ne želim da se ozlijedi", otkrio je Bilić pa prokomentirao tijek utakmice:

"Bilo je jako teško, ali momčad je pokazala sjajan karakter. U prvom poluvremenu smo bili nervozni, ali nosila nas je publika. U drugom poluvremenu smo napravili neke promjene i bili smo besprijekorni. Zabili smo tri sjajna gola i samo mogu čestitati dečkima, bili su sjajni", zaključio je Bilić i osvrnuo se na 'slučaj Payet'

"Već sam rekao što on želi. Pošteno je da se to zna i o njemu više ne želim pričati. Ali zato o igračima koji su igrali mogu pričati godinama".

------------------------------------------------------

VIDEO: Chelsea srušio prvaka

U susretu 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na gostovanju pobijedio aktualnog prvaka Leicester City 3-0.

Pobjedu 'Bluesima' donijeli su Marcos Alonso (6, 51) i Pedro (71).

Chelsea je ovom pobjedom učvrstio vodeću poziciju na ljestvici sa 52 boda, na drugom mjestu je Tottenham sa 45 bodova, a Arsenal i Liverpool imaju po 44 boda, zatim slijede Manchester City (42) i Manchester United (39).

U nedjelju je na rasporedu najveći derbi engleskog nogometa, sudar Manchester Uniteda i Liverpoola, te ogled Evertona i Manchester Cityja.

Linker
05. svibanj 2024 11:45