Reuters / Andrew Couldridge Livepic
SAMO JE NOVAC BITAN

SLAVILI DOLAZAK VELIKOG POJAČANJA, A ONDA JE PRVA ZVIJEZDA ODLUČILA 'POKVARITI TULUM' Nakon ovog nevjerojatnog zahtjeva Sanchez sve dalje od Arsenala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. srpanj 2017. 18:24

Navijači Arsenala slave, ipak se dogodilo, Alexandre Lacazzete stigao je na Emirates u rekordnom transferu za Topnike. Arsene Wenger konačno je doveo pravo pojačanje koje ga je koštalo oko 60 milijuna eura.

Ipak, to bi s druge strane moglo zakomplicirati ostanak prve zvijezde, Čileanca Alexisa Sancheza kojem je ostalo još godinu dana ugovora s Topnicima, a još uvijek nije stavio autogram na produženje novog.

Iako čelnici Arsenala svim silama žele zadržati ovog sjajnog napadača na Emriatesu, njegov novi zahtjev mogao bi ih udaljiti od bilo kakvog dogovora. Naime, Čileanac je zatražio astronomsku plaću od 400 tisuća funti tjedno što bi ga učinilo najplaćenijim nogometašem na Otoku, ali teško je za vjerovati kako će društvo na Emiratesu pristati na njegove zahtjeve.

Kako navode mediji u Engleskoj, u Arsenalu su mu bili spremni ponuditi oko 300 tisuća funti tjedno samo kako bi ga zadržali, ali 400 tisuća funti je ipak previše čak i za Arsenal koji slovi kao jedan od najbogatijih klubova svijeta.

Linker
05. svibanj 2024 02:23