Dilip Vishwanat/Getty Images/AFP / AFP
TEŠKI DANI

AMERIČKA ZVIJEZDA DOŽIVJELA ZASTRAŠUJUĆE PRIJETNJE Sigurnosne službe istražuju slučaj, nasilnik prijeti: 'Učinit ću te invalidom!'

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 11. prosinac 2016. 13:31

Linebacker NFL Denver Broncosa Brandon Marshall primio je anonimno prijeteće pismo, čiji sadržaj istražuje sigurnosna služba njegova kluba.

Ručno pisanu poruku na dvije stranice Marshall je objavio na Instagram profilu, a u njemu je nekoliko puta počašćen rasističkim uvredama. Osim toga, autor igraču prijeti “devastirajućim udarcem, koji će ga učiniti invalidom u kolicima”.

Marshall je u prvih osam utakmica aktualne sezone klečao tijekom intoniranja američke himne u znak protesta protiv rasne netrpeljivosti, ali je u studenom odlučio ustati, iako i dalje radi na stvaranju pozitivnih promjena.

- Stajat ću tijekom intoniranja himne ne zato što je sve perfektno ili zato što sam promijenio mišljenje. Učinio sam to zbog vjere u ono što možemo postati - zaključio je Marshall.

U dogovoru s policijom linebacker Denvera donirao je 300 dolara za svaki spriječeni napad suparničke momčadi humanitarnim organizacijama koje se u zajednici bore protiv socijalne neravnopravnosti.

Part 2

A photo posted by Brandon Marshall (@bmarshh54) on

Linker
27. travanj 2024 21:23