Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
SLAVLJE UZ DOMAĆE NAVIJAČE

POKORILA JE I SVIJET, ALI NAJLJEPŠE JE SLAVITI U SVOM GRADU 'Ovo je najbolji miting, a Sara je moja mala beba!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2016. 23:37

Pobjednica u konkurenciji bacanja diska Sandra Perković nije krila zadovoljstvo pobjedom, ali i organizacijom cijelog mitinga, inače 66. po redu. Otkrila je i planove za sljedeću sezonu.

- Prezadovoljna sam rezultatom i cijelim mitingom. Nisam prebacila 70 metara, ali dala sam sve od sebe u ovom trenutku, bila sam blizu. Bacila sam 70 metara u 3. mjesecu i bilo je previše nakon ovakve sezone očekivati takav rezultat - izjavila je olimpijska pobjednica.

Nije propustila zahvaliti se svima koji su došli na stadion Mladosti, ali i svima ispred malih ekrana.

- Ovo je najbolji miting, ovdje uvijek dajem sve od sebe. Hvala svima što su nas podržali, hvala Zagrebu, hvala Hrvatskoj - rekla je Sandra.

Sada joj slijedi zasluženi odmor nakon naporne, ali uspješne sezone.

- Da, moram se odmoriti psihički i fizički, zaboraviti na sve uspjehe iz ove sezone i koncentrirati se na sljedeću. Dogodine je Svjetsko prvenstvo u Londonu, a formu neću tempirati tako rano kao ove godine. Cilj mi je biti na 70 metara do prvog mitinga Dijamantne lige u Dohi - kaže Perković.

Na otvaranje Hanžeka je došla sa Sarom Kolak, zlatnom iz Rija, a nema sumnje kako ih veže pravo prijateljstvo.

- Sara je moja mala beba, jako smo povezane i nadam se da će i sljedeće godine imati sjajne rezultate, kao i u Riju - zaključila je Sandra Perković.

Linker
18. svibanj 2024 05:42