Mirko Filipović

 Screenshot/Facebook
POSLAO JASNU PORUKU

VIDEO Cro Cop ‘zaprijetio‘ Deliji i Aspinallu: ‘Molite Boga da vam ne dođem u Manchester. U redu?‘

‘Na vrhu može biti samo jedan‘, poručio je Mirko Filipović
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 11. veljača 2024. 13:33

Prije nepunih pet godina Mirko Filipović je objavio kraj karijere najuspješnijeg hrvatskog MMA borca. Nisu razlog bile njegove godine (44) već činjenica da je doživio moždani udar. Shodnu tomu i liječnici su mu zabranili daljnje bavljenje borilačkim aktivnostima.

No, bivši "Cro Cop" zadržao je vedar duh, ali i posvemašnju aktivnost na društvenim mrežama. Tako je ovih dana "zaprijetio" Ante Deliji, trenutačno najboljem hrvatskom MMA teškašu, te privremenom UFC prvaku Tomu Aspinallu. Njih se dvojica trenutačno pripremaju u Aspinallovom trening-kampu u Manchesteru.

"Tom Aspinall i Ante Delija, molite Boga da vam ne dođem u Manchester kako bih vam pokazao nekoliko trikova. U redu?" – poruka je koju je putem Instagrama Filipović poslao spomenutim borcima. Potom je zategnuo biceps i dodao: "Na vrhu može biti samo jedan"! naposljetku im je, uz osmijeh – namignuo.

Aspinall je Filipovićevu "prijetnju" objavio na svom profilu, uz popratni tekst: "Veliki šef Cro Cop je upozorio Antu Deliju i mene."

Englez je privremeni vlasnik UFC naslova budući da je u studenom prošle godine nokautirao Rusa Sergeja Pavloviča za svega 69 sekundi borbe. Dvoboj u njujorškom Madison Square Gardenu održan je umjesto otkazanog meča između Stipe Miočića i Jona Jonesa. Aspinall i Pavlovič "popunili su termin" nakon što je Jones odustao od borbe zbog ozljede.

Linker
12. ožujak 2024 12:21